LÆS om de nyeste tendenser inden for facebook markedsføring

Har du en blind passager i din forretning (som driller!)?

“Tak fordi I ikke er sådan nogle salgs-lud ere”. Sådan sluttede en af vores yndlingskunder Kirk Rønler en samtale med os forleden (og ja - det var det hun sagde 😂). Vi havde i samme samtale talt hende fra at hyre os til flere ting her i løbet af året, fordi tallene, og hendes energi fortalte os, at noget skulle justeres. Hendes seneste kampagne havde været lidt dyrere og tungere end de andre gange - og når hun fortalte om sine planer, kunne vi mærke, at noget var off. Og det sagde vi højt. Hun havde besluttet (med sit hoved), hvad hun synes var en god plan for den næste periode. Men hendes sjæl og hjerte ville noget andet. Vi inviterede hende derfor til at ryste posen. Slippe alle planerne og mærke ind i, hvad hun rent faktisk havde lyst til og energi på.

Det vigtigste du kan gøre på Facebook for din virksomhed

Vi indrømmer det!  Vi har også været slemme til at skære den her ene ting væk, som faktisk er det allervigtigste! Eller vi har gjort det (det er nemlig helt slut nu!) Men det føles ikke som det vigtigste. Faktisk kan det nogle gange føles som spild af tid. Men det er det på ingen måde. Faktisk er det det vigtigste, du kan bruge din tid på på Facebook og i din markedsføring.  Ved du, hvad den ene ting er?

Sådan sælger du dit online kursus med Facebook-annoncer

At få succes med et onlinekursus er nogle gange som at grave efter olie. Du skal langt ned og forsøge flere steder, før du får succes! Og ofte skal der noget mere og andet til end de fleste tror.  Kender du det her? Du har en ide - en vision og du ved bare, at det her vil gøre en kæmpe forskel. Så du går i gang... med at lave (endnu) et onlinekursus. Også selvom du (måske) har andre liggende, som ikke nødvendigvis er blevet sællerter - men du elsker at gøre en forskel og vil bare gerne have mere ud til de her mennesker. 

MERE END 100.000 VIEWS

SE VORES LIVESTREAMS