LÆS om de nyeste tendenser inden for facebook markedsføring

Det vigtigste du kan gøre på Facebook for din virksomhed

Vi indrømmer det!  Vi har også været slemme til at skære den her ene ting væk, som faktisk er det allervigtigste! Eller vi har gjort det (det er nemlig helt slut nu!) Men det føles ikke som det vigtigste. Faktisk kan det nogle gange føles som spild af tid. Men det er det på ingen måde. Faktisk er det det vigtigste, du kan bruge din tid på på Facebook og i din markedsføring.  Ved du, hvad den ene ting er?

Sådan sælger du dit online kursus med Facebook-annoncer

At få succes med et onlinekursus er nogle gange som at grave efter olie. Du skal langt ned og forsøge flere steder, før du får succes! Og ofte skal der noget mere og andet til end de fleste tror.  Kender du det her? Du har en ide - en vision og du ved bare, at det her vil gøre en kæmpe forskel. Så du går i gang... med at lave (endnu) et onlinekursus. Også selvom du (måske) har andre liggende, som ikke nødvendigvis er blevet sællerter - men du elsker at gøre en forskel og vil bare gerne have mere ud til de her mennesker. 

Er din virksomhed klar til annoncering (eller spilder du dine penge)?

Det er dyrt, hvis du begynder at kaste penge efter annoncering (og især hjælp til det), hvis du ikke er det rette sted i din virksomhed. I dagens blogindlæg deler vi, hvad der grundlæggende skal til, for at dine annoncer rent faktisk giver overskud. Vi taler ind i mellem med folk, der har enten selv har brugt penge på Facebookannoncer, eller har hyret nogen til det, og helt ærligt ikke har fået noget særligt ud af det! Det sker oftere, end man skulle tro. Og vi har også oplevet det!

MERE END 100.000 VIEWS

SE VORES LIVESTREAMS