Har du en blind passager i din forretning (som driller!)?

“Tak fordi I ikke er sådan nogle salgs-lud ere”. Sådan sluttede en af vores yndlingskunder Kirk Rønler en samtale med os forleden (og ja - det var det hun sagde 😂). Vi havde i samme samtale talt hende fra at hyre os til flere ting her i løbet af året, fordi tallene, og hendes energi fortalte os, at noget skulle justeres. Hendes seneste kampagne havde været lidt dyrere og tungere end de andre gange - og når hun fortalte om sine planer, kunne vi mærke, at noget var off. Og det sagde vi højt. Hun havde besluttet (med sit hoved), hvad hun synes var en god plan for den næste periode. Men hendes sjæl og hjerte ville noget andet. Vi inviterede hende derfor til at ryste posen. Slippe alle planerne og mærke ind i, hvad hun rent faktisk havde lyst til og energi på.

Det vigtigste du kan gøre på Facebook for din virksomhed

Vi indrømmer det!  Vi har også været slemme til at skære den her ene ting væk, som faktisk er det allervigtigste! Eller vi har gjort det (det er nemlig helt slut nu!) Men det føles ikke som det vigtigste. Faktisk kan det nogle gange føles som spild af tid. Men det er det på ingen måde. Faktisk er det det vigtigste, du kan bruge din tid på på Facebook og i din markedsføring.  Ved du, hvad den ene ting er?

Sådan sælger du dit online kursus med Facebook-annoncer

At få succes med et onlinekursus er nogle gange som at grave efter olie. Du skal langt ned og forsøge flere steder, før du får succes! Og ofte skal der noget mere og andet til end de fleste tror.  Kender du det her? Du har en ide - en vision og du ved bare, at det her vil gøre en kæmpe forskel. Så du går i gang... med at lave (endnu) et onlinekursus. Også selvom du (måske) har andre liggende, som ikke nødvendigvis er blevet sællerter - men du elsker at gøre en forskel og vil bare gerne have mere ud til de her mennesker. 

Er din virksomhed klar til annoncering (eller spilder du dine penge)?

Det er dyrt, hvis du begynder at kaste penge efter annoncering (og især hjælp til det), hvis du ikke er det rette sted i din virksomhed. I dagens blogindlæg deler vi, hvad der grundlæggende skal til, for at dine annoncer rent faktisk giver overskud. Vi taler ind i mellem med folk, der har enten selv har brugt penge på Facebookannoncer, eller har hyret nogen til det, og helt ærligt ikke har fået noget særligt ud af det! Det sker oftere, end man skulle tro. Og vi har også oplevet det!

Sandheden ingen siger til dig

I dagens blogindlæg vil vi gerne understrege en sandhed, der bliver sagt højt alt for lidt! Især af sådan nogle som os, som lever af at hjælpe andre med markedsføring. Det tager ÅR at bygge en forretning, du kan leve godt af. For nogle mange. Selvom de gør rigtig meget af det rigtige. 

Hvad er en god leadpris?

Det er et af de spørgsmål, vi får rigtig ofte, og vi kan allerede nu afsløre, at du ikke får det svar, du gerne vil have - men til gengæld får du et svar, du reelt kan bruge til noget. Lad os først se på, hvad der rent faktisk er med til at afgøre, hvad du betaler for dine leads. Bagefter ser vi på, hvad det er meget vigtigere end din leadpris, og hvorfor leadprisen alene dybest set ikke er brugbar.

Få mere ud af dine annoncer med bedre tekster

En af de ting rigtig mange overser i deres annoncering er indholdet i deres annoncer: billederne og teksterne - eller det som man på engelsk kalder “the creatives”. I det her blogindlæg vil vi komme med 5 eksempler og retningslinjer, du kan bruge til at forbedre indholdet i dine annoncer, så du kan få mere ud af dine kampagner.

Hvorfor vi aldrig jagter likes (heller ikke for vores kunder)

Hvordan får jeg flere likes på min virksomhedsside? Det er måske et af de spørgsmål, vi hyppigst får, men som vi ikke vil svare på. For dine likes er langt mindre vigtige, end du (måske) tror.

Bliv klar til den nye Apple-opdatering

Du har nok allerede hørt om det og måske også frygtet det lidt. Den nye Apple-opdatering, som betyder, at det bliver sværere at tracke for eksempel de salg, der kommer fra dine annoncer. Inden vi deler med dig, hvad du kan gøre for at blive ved med at lave kampagner der virker, så vil vi ganske kort dele, hvad det er for en ændring, der kommer.

En plan løser de (fleste) problemer

Kender du den evige dårlig samvittighed over de opslag, der ikke bliver lavet på Facebook? Det gør vi (selvom vi er specialister i markedsføring på Facebook). Sagen er den, at det for de fleste føles lidt overflødigt, især når vi opdager, at de opslag vi leverer får ganske få likes eller kommentarer, for hvem gider bruge tid på markedsføring som få eller ingen ser?